Košarka
SPORTOVI
Košarka
obožavateljica lebrona

Ni Rihanna nije uspjela zaustaviti Duranta: Pogledajte te provokacije

Rihanna je bila gošća prve utakmice NBA finala u kojem je bodrila svog prijatelja LeBrona Jamesa i Cleveland Cavalierse.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oracle Arena u Oaklandu bila je prepuna slavnih osoba koje su htjele pogledati otvaranje finalne serije NBA lige između Golden State Warriorsa i Cleveland Cavaliersa. Jedna od tih osoba bila je Rihanna, obožavateljica LeBrona Jamesa i Cleveland Cavaliersa.

Osim što je otvoreno navijala pred ispunjenim tribinama za Cleveland, Rihanna je dala sve od sebe da omete najboljeg igrača utakmice, Kevina Duranta, prilikom šutiranja. U trenucima kada je Durantula izvodio slobodno bacanje, slavna pjevačica glasno je uzviknula "brick", prevedno cigla. To je izraz koji se često koristi u košarci za nekog tko ima loš šut: "baca cigle".

Rihanna nije uspjela omesti Duranta u njegovoj misiji da se domogne prve pobjede u lovu na prvi prsten NBA prvaka, a ovaj ju je, nakon jedne pogođene trice pred kraj utakmice, počastio mrkim pogledom i kimanjem glavom u stilu neodobravanja.

Rihanna se tijekom utakmice obračunavala i s navijačima, koji su od nje tražili da sjedne, jer ne vide što se događa na parketu od nje. Pjevačica im je odgovorila dabom, popularnim pokretom u proslavi, a onda pokazala otvoreni dlan u stilu: "talk to the hand" (pričaj s mojom rukom).

Kada je napuštala dvoranu kroz VIP izlaz, Rihanna je nekome dobacila: "ništa se nije dogodilo ku..., LeBron je i dalje kralj".

Durant je pak na konferenciji za novinare negirao ikakav kontakt s Rihannom, tvrdeći da se ne sjeća nijedne od navedenih situacija o kojima su društvene mreže brujale. Bivši igrač Oklahome City Thundera jednostavno je poručio medijima:

"Uživajte s tom pričom".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider