Košarka
SPORTOVI
Košarka
Jedna lopta odlučivala

'Pretplaćeni' na poraze: Cibona izgubila i u Belgiji

Košarkaši Cibone i dalje nisu prekinuli niz europskih poraza. U 4. kolu skupine A Eurocupa belgijski je Oostende kao domaćin pobijedio hrvatsku momčad 77:75.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za Cibonu je to bio 27. poraz u nizu u europskim natjecanjima. U aktualnoj skupini A, jasno, Cibona ima sva četiri poraza. Današnji ogled mogao je otići i na stranu Cibone, jer je praktički jedna lopta odlučivala, no slavio je na kraju sastav kojeg vodi hrvatski trener Dario Giergija, koji je time došao i do treće pobjede u skupini A.

>> Čudesan preokret Cedevite: O ovom će se još dugo pričati! 

Recimo da je Cantu došao i do četvrte pobjede budući je na domaćem parketu pobijedio Nymburk 88:73. Prvi igrač ogleda bio je Joe Ragland sa 19 poena, sedam asistencija i šest skokova. Podsjećamo da je dan ranije Le Mans slavio u gostima kod Artlanda 79:67.

Od hrvatskih košarkaša izdvojimo tek prosječno izdanje dvojca Marko Popović - Krešo Lončar. Njihov je Himki na domaćem parketu, u skupini E, pobijedio sa 80:66 dosad savršeni turski sastavu Karşiyaku.

Oba su hrvatska košarkaša zabila po šest poena, s tim da je Popović tome dodao četiri skoka i dvije asistencije, a Lončar po skok i dodavanje.

Eurocup, 4. kolo:

skupina A:

Oostende - Cibona 77:75

Cantu - Nymburk 88:73

Artland - Le Mans 67:79

Redoslijed: 1. Cantu 4-0, 2. Oostende 3-1, Le Mans 3-1, 4. Nymburk 1-3, 5. Artland 1-3, 6. Cibona 0-4.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider