Košarka
SPORTOVI
Košarka
Zubac također dobar

Šarić odigrao odličnu utakmicu protiv bivšeg kluba, sjajan učinak za malo vremena u igri

Luka Šamanić nije ulazio u igru u porazu Utaha od Portlanda (121-105).

Dario Šarić (Foto: Afp)

Dario Šarić postigao je 17 koševa u porazu svog Golden Statea kod Phoenixa (115-123), dok je Ivica Zubac imao 12 ubačaja u pobjedi Clippersa kod San Antonia.

Šarić je u svom povratku u Phoenix zabio 17 poena, šest skokova i četiri asistencije za samo 22 minute igre.

Kevin Durant imao je 32 koša, a Devin Booker dodao je 25 kod Sunsa, dok je kod Warriorsa Chris Paul dobio dvije tehničke pogreška na svom povratku Sunse, za koje je odigrao posljednje tri sezone. Paul je zaradio isključenje jer je raspravljao o prekršaju krajem druge četvrtine, a trener Warriorsa Steve Kerr također je dobio tehničku zbog davanja Paulu verbalne podrške.

Booker je dodao 10 asistencija i osam skokova u rekordu, dok je Klay Thompson imao od 23 poena za Warriorse, koji su izgubili sedmi put u zadnjih osam utakmica.

Ivica Zubac je upisao 12 poena uz osam skokova za 26 minuta igre u pobjedi Clippersa kod Spursa (109-102). Kawhi Leonard bio je prvo ime gostiju iz Los Angelesa s 26 poena, Paul George je postigao dva poena manje, a Victor Wembanyama je odigrao još jednu zapaženu partiju (22 poena, 15 skokova) za San Antonio, kojemu je ovo deseti poraz zaredom.

Luka Šamanić nije ulazio u igru u porazu Utaha od Portlanda (121-105). Jerami Grant ubacio je 30 koševa uz šut 10-13, a Portland je prekinuo niz od osam poraza uvjerljivom pobjedom nad gostujućom Utahom.Malcolm Brogdon upisao je 20 poena i osam asistencija, a Jabari Walker je dodao 19 poena i 10 skokova od Portlanda, dok je Lauri Markkanen je imao 24 poena, osam skokova i tri ukradene lopte za Utah, koja nijednom nije vodila u utakmici.

Triple-double Jokića, Denver izgubio od Orlanda

Prvacima Denver Nuggetsima nije bilo dovoljan novi "triple-double" Nikole Jokića (30 poena, 13 skokova i 12 asistencija) za pobjedu kod Orlanda. Magic je pobijedio s 124-119, a Paolo Banchero pogodio je pobjedničku tricu s 1:49 minuta do kraja. Nijemac Franz Wagner ubacio je 27 poena, uz šut 11-18 s poda i pomogao Orlandu da nadvlada triple-double Nikole Jokića i upiše petu uzastopnu pobjedu.

Hawksi su s 147-145 u produžetku svladali Netse, a Trae Young postigao je 14 od svoja 43 koša u dodatnom vremenu kako bi pomogao Atlanti pobijediti gostujući Brooklyn i prekinuti niz od tri poraza.Hawksi su dobili 25 poena i 11 skokova od De'Andrea Huntera i 20 poena od Dejountea Murraya. Bridges je izjednačio svoj rekord karijere s 45 koševa uz 10 skokova, dok su Netsi također dobili 26 koševa i 12 asistencija od Spencera Dinwiddieja, te 23 koša od Cama Johnsona.
Shai Gilgeous-Alexander imao je 40 koševa i 12 asistencija za pobjedu Oklahoma Cityja protiv gostujućeg Chicaga do njegove šeste pobjede zaredom. Bullsi su izgubili pet od zadnjih šest.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider