Košarka
SPORTOVI
Košarka
sve je bolji

Šarić još jednom blizu triple-doublea u teškom porazu 76ersa

Noćas je odigrano osam utakmica u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta

Dario Šarić bliži se svom prvom triple-double učinku u NBA karijeri. Još je jednom koketirao s brojkama u domaćem porazu svoje Philadelphije od Detroita 136:106.

Šarić je za svega 28 minuta na parketu upisao 19 poena, šest skokova i čak osam asistencija. Iz igre je šutirao 7-15, odnosno sasvim solidnih 46.7 posto. Najučinkovitiji je bio Nik Stauskas koji je zabio 24 koša uz odličan šut od 66.7 posto, no Šarić malo po malo postaje prva okosnica ove perspektivne momčadi 76ersa.

Detroit su do pobjede predvodili Kentavious Caldwell-Pope s 26 poena, Marcus Morris s 22 koša, te Reggie Jackson s 21 poenom.

Philadelphia je trenutno pretposljednja (14.) momčad Istočne konferencije s omjerom pobjeda i poraza 23-39, te se trenutno nalazi sedam pobjeda udaljena od mjesta u doigravanju. To posljednje mjesto trenutno drži upravo Detroit, koji ima pobjedu i pol više od Miamija.

Cleveland Cavaliersi su sinoć odmarali dvojicu najboljih LeBrona Jamesa i Kyriea Irvinga što je iskoristio Miami Heat i savladali ih sa 120-92.

Najučinkovitiji kod Heata bio je Goran Dragić koji je zabio 23 koša, a Hassan Whiteside je ubacio 20 uz 13 skokova. Tyler Johnson je dodao 17 koševa za Heat kojem je ovo 18. pobjeda u zadnje 22 utakmice.

Channing Frye je bio najbolji strijelac Clevelanda sa 21 poenom, dok je Kyle Korver postigao 15.

Od ostalih rezultata izdvojimo pobjede druge i treće najbolje momčadi Zapada - San Antonio Spursa i Houston Rocketsa. Spursi su drugu noć zaredom slavili nakon produžetka, ovog puta protiv Minnesote 97:90. Houston je bez ikakvih problema upisao pobjedu protiv šestoplasirane momčadi Zapada Memphisa rezultatom 123:108.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider