Košarka
SPORTOVI
Košarka
Novi poraz Lakersa

Šarićeva Minnesota slavila nakon produžetka, Bucksi prvi stigli do 50. pobjede

Minnesota Timberwolvesi su sinoć nakon produžetaka kod kuće sa 135-130 svladali Washington Wizardse, a hrvatski košarkaš Dario Šarić je toj pobjedi pridonio sa 13 poena (šut iz igre 5/10, trice 3/5), šest skokova tri asistencije i jednom ukradenom loptom, dok je Dragan Bender u porazu svojih Phoenix Sunsa ubacio pet koševa.

Dario Šarić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Najbolji kod Minnesote bio je sa 40 koševa i 16 skokova Karl-Anthony Towns koji je igru napustio u zadnjoj minuti regularnog dijela i nije igrao produžetke. Derrick Rose je dodao 29 od čega je 16 zabio u trećoj četvrtini.

Bradley Beal, koji je za Washington upisao 36 poena, 10 skokova i devet asistencija, odveo je utakmicu u produžetke nakon što je kod rezultata 119-116 za Minnesotu pogodio tricu na zvuk sirene za kraj.

Phoenix Sunsi su upisali još jedan poraz od Portland Trail Blazersa koji su na svom terenu slavili sa 127-120. CJ McCollum je predvodio domaću momčad s 26 poena, a Seth Curry je ubacio 22.

Najbolji kod poražene momčadi bio je Devin Booker s 23 poena, dok je Bender, koji je utakmicu započeo u prvoj postavi, ubacio pet koševa (šut iz igre 2/4, trice 1/3) i upisao tri skoka i dvije asistencije.

Sacramento Kingsi su u gostima sa 102-94 svladali New York Knickse, a De'Aaron Fox je za pobjedu svoje momčadi ubacio 30 poena. Kingsi su uspjeli nadoknaditi zaostatak od 15 poena iz prve četvrtine i preživjeli su ispuštanje prednosti od 11 koševa u zadnjoj četvrtini.

Mario Hezonja nije ulazio u igru za Knickse koje je predvodio Dennis Smith Jr. s 18 poena.

Milwaukee Bucksi su prva momčad koja je ove sezone stigla do 50 pobjeda, sinoć su kod kuće sa 131-114 bili bolji od Charlotte Hornetsa. Za pobjedu su najzaslužniji bili Giannis Antetokounmpo s 26 poena i 13 skokova i Brook Lopez s 25 poena.

Bucksi su zaostajali 14 koševa u drugoj četvrtini, no onda su u trećoj ubacili 39 koševa zahvaljujući čemu su došli u vodstvo koje su u zadnjem dijelu utakmice povećali na 18 koševa.

Hornetsi su deseti u istočnoj konferenciji, ali ostaju u igri za doigravanje s obzirom da zaostaju 1 1/2 utakmicu za osmoplasiranim Miamijem. Kemba Walker je bio najbolji pojedinac Hornetsa sa 25 poena.

Boston Celticsi su u gostima sa 120-107 pobijedili Los Angeles Lakerse kojima je to peti poraz zaredom. Predvodio ih je s 30 poena Kyrie Irving, dok su Marcus Smart i Marcus Morris ubacili svaki po 16.

LeBron James je bio najbolji kod Lakersa s također 30 poena.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider