Košarka
SPORTOVI
Košarka
trener ga nahvalio

Babo se brzo snašao: Pogledajte čudesan koš u stilu Curryja

Već u drugoj utakmici za Washington Wizardse Bogdanović je pokazao da momčad iz glavnog grada SAD-a nije pogriješila kada ga je dovela pretposljednjeg dana prijelaznog roka

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bojan Bogdanović odigrao je drugu utakmicu u dresu svoje nove momčadi, Washington Wizardsa, i za razliku od prvog nastupa protiv Philadelphije ovoga puta je bio sjajan. Babo je u domaćem porazu Washingtona 92:102 protiv Utah Jazza upisao 15 poena, te po jedan skok, asistenciju, ukradenu loptu i blokadu.

Ono što veseli više od svega je Bojanova minutaža već u drugoj utakmici (33 minute), ali i riječi trenera koji je bio pun hvale.

"Bogdanović igra čvrsto, muški. Kada tako igra jedan igrač, trener će biti zadovoljan, a on će provesti više minuta na parketu", rekao je trener Scott Brooks.

Bogdanović je iz igre šutirao 10 puta i pogodio pet lopti (tri trice), dok je s linije slobodnog bacanja zabio oba pokušaja. Poseban trenutak dogodio se u posljednjim sekundama treće četvrtine kada je Bogdanović s otprilike desetak metara pogodio tricu.

Sve u svemu solidna utakmica našeg košarkaša koji se čini se vrlo brzo i vrlo dobro snašao u redovima Washingtona.

Oklahoma City Thunder je dobila New Orleans 118-110, a Russell Westbrook je ostvario 29. "triple-double" u sezoni. Westbrook je ubilježio 41 koš, 11 skokova i 11 asistencija.

San Antonio, predvođen Kawhi Leonardom (25 poena), lakoćom je svladao LA Lakerse sa 119-98. LaMarcus Aldridge dodao je 16, a Pau Gasol 15 koševa.

Lakerse je predvodio Brandon Ingram sa 22 koša, što mu je najbolji učinak u karijeri, a hrvatski centar Ivica Zubac za 18 minuta upisao je 2 koša i 2 skoka.

NBA liga:

Detroit Pistons - Boston Celtics 98:104
Milwaukee Bucks - Phoenix Suns 100:96

Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs 98:119
(Ivica Zubac za 18 minuta upisao 2 koša i 2 skoka za Lakerse)

Washington Wizards - Utah Jazz 92:102
(Bojan Bogdanović igrao 33 minute, te je ubilježio 15 poena, 1 skok i 1 asistenciju)

Denver Nuggets - Memphis Grizzlies 98:105
Toronto Raptors - Portland Trail Blazers 112:106
Oklahoma City Thunder - New Orleans Pelicans 118:110
Los Angeles Clippers - Charlotte Hornets 124:121 (produžetak)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider