Košarka
SPORTOVI
Košarka
držao netse

Bogdanović zatrpao koš, ali sam nije mogao: 10. uzastopni poraz!

Bojan Bogdanović zadržao je Brooklyn u igri u prvom poluvremenu, a onda je u završnici umalo sam kreirao veliki preokret

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Noćas su odigrane svega tri utakmice najjače košarkaške lige svijeta u kojima su nastupila trojica hrvatskih košarkaša. Sva trojica su izgubili, a daleko najbolji dojam ostavio je Bojan Bogdanović.

Njegovi Brooklyn Netsi poraženi su na gostovanju kod Charlotte Hornetsa 111:107, a Bogdanović je u tom porazu, 10. uzastopnom njegove momčadi, upisao 22 poena, pet skokova i asistenciju. Hrvatski šuter na svojim je leđima držao Netse u igri u prvom poluvremenu, a onda je svojoj momčadi davao kakvu takvu nadu u završnici kada je vezao dvije trice i smanjio zaostatak, koji je u jednom trenutku iznosio 17, na svega dva koša.

Brook Lopez bio je jedini drugi raspoložen igrač na parketu s 20 poena, pet skokova i četiri blokade. Kod Charlottea nijedan igrač nije prebacio granicu od 20 poena, ali su zato trojica zabili po 17, Jeremy Lamb je upisao 16, te dvojica po 14 koševa.

Orlando Magic Marija Hezonje i Damjana Rudeža doživio je težak poraz kod Houston Rocketsa 128:104. Hezonja je nastupio 14 minuta, te je upisao sedam poena i tri skoka. Rudež je igrao polovicu Hezonjinih minuta i upisao je asistenciju.

U najzanimljivijoj utakmici večeri Portland Trail Blazersi slavili su kod Dallasa Mavericksa košem C. J. McColluma u posljednjoj sekundi. Najprije je četiri sekunde prije kraja Dirk Nowitzki stavio tricu za vodstvo Dallasa 113:112, a onda je nakon minute predaha McCollum iz prodora "floaterom" postavio konačan rezultat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider