Košarka
SPORTOVI
Košarka
Kakav majstor!

Legendarni 175 cm visoki zakucavač izveo potez kakav još niste vidjeli

Legendarni bivši NBA igrač je neviđenim potezom oduševio košarkaški svijet.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je visok samo 175 centimetara, legendarni Nate Robinson je ušao u povijest kao jedini košarkaš koji je tri puta osvojio natjecanje u zakucavanju. Danas 32-godišnji Robinson ne nastupa u NBA-u od 2015. godine kada je igrao za New Orleans Pelicanse, a nakon kratke avanture u Izraelu 8. veljače ove godine je potpisao za razvojnu momčad 76ersa Delaware 87erse.

Robinson i u razvojnoj ligi igra u svom stilu – atraktivno i neustrašivo. Potez koji je izveo na utakmici protiv Raptorsa 905 je oduševio košarkaški svijet i postao hit na internetu.

Robinsona su u jednoj akciji okružila dvojica protivničkih igrača, a on je izbjegao zamku tako što se 221 centimetar visokom Edyju Tavaresu doslovno provukao kroz noge!

Iako u nastavku akcije nije postigao koš, svojim je potezom oduševio gledatelje, ali i brojne poklonike diljem svijeta kojima je Robinson ostao u sjećanju kao jedan od najatraktivnijih igrača lige. Osim atraktivnih zakucavanja, pamte se i njegove blokade, a pogotovo ona protiv pola metra višeg Yao Minga.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider