Košarka
SPORTOVI
Košarka
Spominju se Bullsi

Već godinama ponajbolji playmaker Europe konačno odlučio preseliti u NBA

Ponajbolji playmaker Europe Miloš Teodosić potvrdio je kako napušta moskovski CSKA i da je njegova moguća destinacija NBA.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Miloš Teodosić već je godinama među najboljim razigravačima u Europi, ali i na reprezentativnoj sceni. No, ovaj sjajni srpski reprezentativac dosad se nije okušao u najboljoj ligi svijeta i očito je došlo vrijeme i za taj iskorak.

''Gotovo je sigurno da neću ostati u Moskvi. Ne znam gdje ću nastaviti karijeru. Nemam još nikakvih jasnih informacija koje mogu podijeliti s vama. Odlazak u NBA je nešto o čemu razmišljam i čemu se nadam, ali kad ću imati konkretnije informacije, onda ću vas obavijestiti'', rekao je Teodosić u razgovoru za srpski Blic.

Prema nekim izvorima, jedna od momčadi koja je zainteresirana za Teodosića su Chicago Bullsi. Doduše, Teodosić još uvijek na stolu ima ponudu CSKA od 12 milijuna eura za iduće tri sezone. Teško je zamisliti da ga itko u Europi može platiti više.

Pretpostavljamo da srpski playmaker ne pokušava preseliti u nekog drugog euroligaša ili negdje drugdje u Europi dobiti veći ugovor. Očito je NBA prva opcija koja mu ja na pameti, ali ostaje za vidjeti koja momčad će osigurati njegove usluge.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider