Košarka
SPORTOVI
Košarka
to se tako ne radi...

Hezonja putem stranog portala otkazao nastup za Hrvatsku!

Mario Hezonja otkrio je turskom portalu da nema namjeru odazvati se pozivu Aleksandra Petrovića za predstojeći Eurobasket.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talentirani hrvatski košarkaš i član NBA momčadi Orlando Magica, Mario Hezonja, otkazao je nastup za reprezentaciju na predstojećem Eurobasketu! To je podijelio s košarkaškim portalom Trend Basket, s kojim je razgovarao u noći s ponedjeljka na utorak, nakon utakmice njegovog Magica i Toronto Raptorsa.

* Do sada ste dva puta igrali za Hrvatsku. Planirate li se pridružiti reprezentaciji i ovoga ljeta?

"Mislim da ne. Imat ću dugo ljeto s Orlandom. Treninzi i sve ostalo. Ne želim sada o tome razgovarati, ali jednostavno ne vjerujem da će se to dogoditi".

* Na što ćete se fokusirati ovog ljeta?

"Konstantnost u mojoj igri. Mojoj igri u napadu prije svega. Pokušat ću posložiti kockice u kompletirati svoju igru", rekao je Hezonja.

Bit će to sigurno razočaravajuća vijest za izbornika Aleksandra Petrovića, jer je kompletna reprezentacija s Olimpijskih igara u Rio de Janeiru bila u njegovim planovima. Hezonja je odigrao dobro u kolovozu prošle godine i sigurno je da će bez njega naša reprezentacija biti slabija.

Hrvatska reprezentacija smještena je u skupinu C  Eurobasketa, zajedno s Rumunjskom, Mađarskom, Španjolskom, Češkom i Crnom Gorom. Prvenstvo će se igrati od 31. kolovoza do 17. rujna.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider