Košarka
SPORTOVI
Košarka
Mrzitelji likuju

LeBron promašajem podsjetio na najvećeg svih vremena - Jordana

LeBron James predvodio je Kyriejem Irvingom veliki povratak i preokret Clevelanda u četvrtoj utakmici finala Istočne konferencije NBA lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni NBA prvaci Cleveland Cavaliersi stigli su na korak do trećeg uzastopnog finala, nakon što su u četvrtoj utakmici završnice Istočne konferencije sa 112:99 slavili protiv Boston Celticsa. Kyrie Irving i LeBron James kreirali su veliki preokret, jer su oslabljeni Celticsi (bez Isaiaha Thomasa) imali +16 u jednom trenutku.

LeBron je uz monstruoznu izvedbu u drugom poluvremenu uspio i zapaliti društvene mreže svojim nevjerojatnim promašajem u trećoj četvrtini, kada je Cleveland u potpunosti okretao rezultat. Celticsi su vodili 69:68, Love je uhvatio promašaj pod košem Cavaliersa i dalekim dodavanjem izbacio u kontru LeBrona.

U stilu legendarnog Michaela Jordana, s kojim ga konstantno pokušavaju usporediti, James je promašio monstruozno zakucavanje i izazvao more reakcija po društvenim mrežama. Podsjetimo, Jordan je 1992. godine na identičan način jurnuo sam prema košu New York Knicksa i pri pokušaju da monstruozno zakuca loptom uzdrmao obruč.

Mrzitelji LeBrona odmah su krenuli s komentarima po društvenim mrežama da MJ nikada ne bi promašio zakucavanje poput Jamesa. Međutim, mnogi zaboravljaju taj detalj s utakmice od prije 25 godina...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider