Košarka
SPORTOVI
Košarka
Što će biti sa sezonom?

Panika u NBA ligi: Zaražena trojica igrača iz istog kluba, u drugom zatvorili dvoranu

Pelicansi nisu imenovali o kojoj se trojici igrača radi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Američka profesionalna košarkaška NBA momčad New Orleans Pelicans objavila je kako su trojica njezinih igrača zaražena koronavirusom te se nalaze u samoizolaciji. Denver Nuggetsi također su zatvorili svoju dvoranu za trening nakon što je otkriveno kako su dva člana klupskog osoblja koja su trebala putovati u Orlando, gdje bi se trebala održati završnica sezone, također zaražena koronavirusom.

Pelicansi nisu imenovali o kojoj se trojici igrača radi.

"Kada budu imali dva negativna testiranja zaredom, moći će se vratiti radu s momčadi", izjavio je izvršni dopredsjednik kluba David Griffin.

Pelicansi su u trenutku prekida natjecanja u NBA ligi bili na omjeru pobjeda i poraza 28:36 te imaju vrlo male izglede za ulazak u doigravanje kad se sezona nastavi u Orlandu 30. ovog mjeseca.

Ni iz Nuggetsa nisu objavili imena pozitivnih na koronavirus, poznato je tek kako je njihov centar i ponajbolji igrač Nikola Jokić bio pozitivan na testiranju obavljenom u Srbiji prošlog tjedna.

Nuggetsi su do prekida natjecanja držali treću poziciju u Zapadnoj konferenciji, bolje su od njih samo dvije momčadi iz Los Angelesa, Lakersi i Clippersi.

Prošloga tjedna objavljeno je kako je 16 od 302 igrača bilo pozitivno na testiranju na koronavirus.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider