Košarka
SPORTOVI
Košarka
Drama u LA-u

Zubac odigrao novu sjajnu utakmicu, nekoliko igrača isključeno nakon sukoba

Ivica Zubac odigrao je još jednu sjajnu utakmicu, ali njegovi Los Angeles Lakersi doživjeli su poraz od Milwaukee Bucksa sa 107:103.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lakersi su doživjeli četvrti uzastopni poraz, 12. u posljednjih 13 utakmica i ukupno 49. ove sezone. Waltonova momčad pružila je dobar otpor, ali kao i obično, to je bilo premalo. Ponovno su dozvolili velik broj poena (60) u prvom poluvremenu, a kasnije je bilo prekasno za preokret.

Jordan Clarkson bio je najbolji strijelac Lakersa s 21 košem, a opet je odličan bio naš Ivica Zubac, koji je ubacio 18 koševa i uhvatio osam skokova za 29 minuta na terenu. A kakvo mišljenje o Zupcu ima NBA analitičar Nate Duncan pogledajte ekskluzivno u Triple-doubleu.

Napadački su dobri bili i Young (16 poena, 4 trice) i Russell (14 poena, 4 ukradene), ali obojica su izbačeni s utakmice nakon što je koncem treće četvrtine došlo do gužve poslije jedne kontre Lakersa u kojoj je Malcolm Brogdon napravio jedan malo grublji prekršaj. Young ga je potom odgurnuo, a na njega je onda nasrnuo Monroe, dok je među prvima u obranu Younga krenuo Russell.

Epilog svega je isključenje trojice igrača - D'Angela Russella i Nicka Young kod Lakersa, te Grega Monroea kod gostiju. Luke Walton je poslije utakmice oštro kritizirao suce, jer je u cijeli incident uskočilo stručno osoblje s klupe Bucksa.

Najbolji pojedinci kod Milwaukeeja bili su sjajni Antetokounmpo s 26 poena, osam skokova i pet asistencija te Khris Middleton s učinkom sezone od 30 koševa. Bila je to osma pobjeda Bucksa u posljednjih devet susreta i na dobrom su putu da osiguraju doigravanje. Trenutačno su sedmi na Istoku.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider