Košarka
SPORTOVI
Košarka
Upisao novi rekord

Zubac zasjao u kultnoj dvorani: Pogledajte što je napravio za samo 17 minuta

Los Angeles Lakersi napokon su odigrali jednu pravu utakmicu, a svoju minutažu ponovno je sjajno iskoristio Ivica Zubac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lakersi su došli do treće pobjede u zadnjih 13 utakmica. Sinoć su bili bolji od New York Knicksa sa 121:107 i time prekinuli niz od 12 uzastopnih poraza u gostima. To je ujedno i prva pobjeda Lakersa u Madison Square Gardenu u zadnjih šest godina.

Nakon što su Knicki otvorili s 4:0, Lakersi su napravili seriju 20:4 i više nisu ispuštali prednost do kraja utakmice. Najbolji u gostujućim redovima bili su Lou Williams s 22 koša i Nick Young koji je ubacio 17.

Ali više igrača Lakersa imalo je raspoloženu večer među kojima je i naš Ivica Zubac. Mladi hrvatski centar je za samo 17 minuta imao deset koševa, sedam skokova i rekord karijere s četiri blokade. Odlično je zatvarao u obrani i sjajno igrao ''pick and roll''.

Zupca je bilo svuda po terenu i već sada mnogi komentiraju kako se radi o krađi drafta i igraču koji bi trebao biti budućnost kultne momčadi Lakersa. A nema ljepšeg nego zasjati u kultnoj dvorani kao što je Madison Square Garden.

Knickse je predvodio Carmelo Anthony s 26 poena, a Kristaps Porzingis je dodao 16.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider