Košarka
SPORTOVI
Košarka
težak udarac za ambicije

Klay Thompson propušta cijelu NBA sezonu: "Trebamo biti realni"

Klay Thompson trebao bi propustiti cijelu NBA sezonu zbog ozljede ligamenata koljena.

Klay Thompson (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Klay Thompson vrlo vjerojatno neće zaigrati u ovoj sezoni, izjavio je trener Golden State Warriorsa Steve Kerr uoči početka njegove šeste sezone na klupi momčadi koja je pod njegovim vodstvom nastupila u pet uzastopnih finala i osvojila tri naslova NBA prvaka.

Kawhi i Lebron u ogledu (Foto: AFP) Kawhi i Clippersi prizemljili Lakerse odmah na startu sezone, prvaci nastavili gdje su stali divider

Klay Thompson je u prošlosezonskom finalu pretrpio ozljedu prednjeg križnog ligamenta u lijevom koljenu, zbog koje je 2. srpnja završio na operaciji. Sjajni šuter i obrambeni igrač, koji je spreman trpiti bol i igrati, najavio je da planira povratak na parket nakon All-Star vikenda u veljači.

No, Kerr smatra kako to nije realno te da momčad nije spremna riskirati s preranim povratkom, čak ni za doigravanje koje će započeti u travnju, ako Warriorsi budu među osam najboljih momčadi u Zapadnoj konferenciji.

gol expired Olmo i Oršić letjeli, obrana curila: Dinamo ima za čim žaliti, ali stigao je pred vrata raja divider

"Trebamo biti realni. I ja sam tijekom studija imao puknuće prednjeg križnog ligamenta pa sam propustio cijelu sezonu. Općenito, košarkašima je potrebna cijela godina kako bi se oporavili od takve ozljede, a za Klaya bi to značilo da neće igrati u ovoj sezoni", rekao je Steve Kerr za lokalnu televizijsku postaju NBC u San Franciscu.

gol expired Potez vratara Šahtara postao predmet sprdnje: "Jedan od najnepotrebnijih penala u nogometnoj povijesti" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider