Košarka
SPORTOVI
Košarka
Boston doveo Morrisa

Warriorsi doveli još jednog šutera, Cavsi bivši 5. pick drafta!

Nekoliko potpisivanja i jedna zamjena igrača dogodila se u noći s petka na subotu u NBA ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni NBA prvaci Golden State Warriorsi angažirali su iskusnog braniča, 32-godišnjeg Nicka Younga koji je po završetku prošle sezone postao slobodan igrač.

Young je prošle sezone u dresu Los Angeles Lakersa prosječno postizao 12.0 koševa, 2.3 skoka i 1.0 asistenciju, a tijekom 10 dosadašnjih sezona provedenih u NBA ligi na prosjeku je od 12.0 koševa, 2.0 skoka i 1.0 asistencije.

Finalisti prošlosezonskog doigravanja Istočne konferencije Boston Celticsi obavili su razmjenu s Detroit Pistonsima u kojoj su u Detroit poslali braniča Averyja Bradleya u zamjenu za krilo Marcusa Morrisa. Usto su Pistonsi dobili i pravo na izbor u drugom krugu "drafta" 2019. godine.

Celticsi su ovu razmjenu obavili kako bi stvorili dovoljno prostora pod "salary capom" za dovođenje slobodnog igrača Gordona Haywarda, kojemu planiraju ponuditi maksimalni ugovor od 128 milijuna dolara za četiri godine.

Recimo i da su aktualni viceprvaci Cleveland Cavaliersi angažirali Jeffa Greena za iduću sezoni. Riječ je o 30-godišnjem krilnom igraču, 5. izboru prve runde NBA drafta 2007. godine, koji je prošlu sezonu proveo u Orlando Magicu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider