Košarka
SPORTOVI
Košarka
Urnebesna objava

Jedan od najboljih košarkaša svijeta ponudio se Saudijcima: "Uzmite mene, izgledam kao Kylian Mbappe"

Kylian Mbappe i njegova budućnost trenutačno su vruća tema prijelaznog roka.

Giannis Antetokounmpo (Foto: Afp)

Gdje će francuski nogometni reprezentativac Kylian Mbappe igrati u nadolazećoj sezoni? Pitanje je to koje se polako pretvara u vruću temu ljetnog prijelaznog roka, baš kao što je to bio slučaj prije godinu dana.

Mbappe je ugovorom vezan za PSG do ljeta 2024. uz mogućnost produljenja, ako se i igrač i klub slože, za još godinu dana. Međutim, nezadovoljan je smjerom u kojem se pariški klub razvija i želi otići. Njegova je namjera ostati još godinu dana u francuskoj prijestolnici i onda bez odštete, kao slobodan igrač, potpisati za Real Madrid.

Predsjednik Nasser Al Khelaifi i suradnici odavno su osujetili Mbappeov plan i postavili su se sasvim jasno - ili će ovo ljeto otići u Real i time klubu priskrbiti veliku odštetu ili će potpisati novi, dugoročniji ugovor.

U međuvremenu, u cijelu priču uletio je saudijski Al Hilal, koji je PSG-u ponudio odštetu od 300 milijuna eura. Parižani su to prihvatili, ali Mbappeu se u ovoj fazi karijere ne ide u Saudijsku Arabiju, čak ni za plaću od 200 milijuna eura godišnje.

Umjesto njegova Saudijci su pozitivan odgovor dobili od Giannisa Antetokounmpa. Jedan od najboljih košarkaša svijeta na Twitteru je imao urnebesnu objavu koja oduševila i samog Mbappea.

"Al Hilal, možete uzeti mene. Ja izgledam kao Kylian Mbappe", napisao je Antetokounmpo i priložio svoju fotografiju.

Ta njegova objava izazvala je lavinu reakcija i usput do suza nasmijala samog Francuza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider