Košarka
SPORTOVI
Košarka
Na korak od Final Foura

Euroliga: CSKA i Fenerbahče poveli 2-0

Fenerbahče i CSKA nalaze se na korak do plasmana na Final Four Eurolige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaši Fenerbahčea i CSKA nalaze se na korak do plasmana na Final Four nakon što su poveli 2-0 protiv Panathinaikosa i Baskonije u četvrtfinalu Eurolige.

CSKA je u Moskvi pobijedio Baskoniju 84-82, dok je Fenerbahče u Ateni porazio Panathinaikos 80-75. Treće utakmice su 25. travnja u Vitoriji-Gasteiz i Istanbulu.

CSKA, koji je branitelj naslova, do druge pobjede je predvodio Miloš Teodosić sa 16 koševa i osam asistencija, dok su Nando de Colo i Kyle Hines dodali po 10 koševa. Kod Španjolaca najefikasniji su bili Rodrigue Beaubois sa 21 košem, te Chaser Budinger sa 12 koševa.

U Areni je Fenerbahče ostvario i drugu pobjedu načinivši veliki korak prema završnom turniru. Drugi put u tri dana najbolji pojedinac bio je Bogdan Bogdanović koji je predvodio Fener sa 25 koševa, osam skokova i šest asistencija. Ekpe Udoh je dodao 22 koša. Kod domaćina najefikasniji je bio Mike James sa 22 koša.

U petak se u Pireju sastaju Olympiacos i Anadolu Efes, dok će u Madridu igrati Real i Darušafaka. Olympiakos i Real vode 1-0.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider