Košarka
SPORTOVI
Košarka
Najglupja ozljeda sezone

Što mu je bilo na pameti? Igrač od 17 milijuna dolara sam sebi slomio ruku

Centar Oklahome City Thundera Enes Kanter bio je prisiljen napustiti utakmicu protiv Dallasa nakon što je sam sebe ozlijedio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tijekom druge četvrtine Kanter je prilikom dolaska na klupu Thundera odlučio izbaciti frustracije na stolici i pritom ozlijedio ruku. Centar Oklahome nakon toga više nije mogao nastaviti utakmicu, a prva dijagnoza bila je ozljeda zgloba.

Najgore od svega je što se Kanter ozlijedio u trenutku dok se Oklahoma bori za playoff poziciju i dok je on jedan od vrlo važnih kotačića u momčadi Billyja Donovana. Ove sezone je na prosjeku od 14,6 koševa i 6,8 skokova te preko 55 posto šuta iz igre.

Trener Oklahome nakon utakmice potvrdio je ozljedu 24-godišnjeg centra koja je okarakterizirana kao lom zgloba podlaktice zbog kojeg će morati pauzirati šest do osam tjedana.

Oklahoma je inače pobijedila Dallas sa 109:98 popravivši svoj omjer na 28:19, no pitanje je kako će sada izgledati rotacija kad se ozlijedio najbolji igrač s klupe. Russell Westbrook, iako nije upisao još jedan ''triple double'', obilježio je večer kao najučinkovitiji igrač utakmice s 45 koševa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider