Košarka
SPORTOVI
Košarka
Samo za Triple-double

Ekskluzivno: ''Hezonji je ovo jako teško palo, a Wizardsi već pričaju o Bogdanoviću''

U 15. po redu Triple-doubleu gostovao je hrvatski košarkaš Damjan Rudež, koji je zajedno s voditeljima pričao o svojoj NBA karijeri, anegdotama i hrvatskim igračima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedna od tema novog košarkaškog podcasta na GOL.hr-u bio je sjajni Argentinac Manu Ginobili, jedan od najboljih šestih igrača svih vremena. Ali i puno više od toga. Anegdotu o njemu ispričao je i gost Triple-doublea hrvatski košarkaš Damjan Rudež.

Također se razgovaralo o hrvatskim košarkašima i njihovim sezonama u NBA-u. Naš Dario Šarić nominiran je za rookieja godine i gledajući cijelu sezonu, trebao bi biti najveći favorit za tu nagradu. Međutim, jedan dio američkih novinara i NBA analitičara ne misli tako.

''Po ovome što sam ja pratio i vidio iz prve ruke na terenu, po meni je Šarić neprikosnoveni rookie godine. Prvo zato što mislim da Embiid nije odigrao dovoljan broj utakmica, iako je nevjerojatan talent. Ali kažem, Šarić je bio konstantniji u velikom broju utakmica i cijelu sezonu je odigrao fenomenalno. Jako sam sretan zbog njega i bio ga je gušt gledati'', objasnio je Damjan Rudež.

Potpuno suprotna situacija je s drugim mladim hrvatskim košarkašem i Rudežovim suigračem u Orlandu Marijom Hezonjom.

''Ove godine smo proveli jako puno vremena zajedno na putovanjima i na treninzima i stvarno smo nevjerojatno puno pričali, tako da iz prve ruke znam koliko mu je teško pala ova cijela sezona. Pogotovo zato što je svoju prvu NBA sezonu igrao i više. Ali, nažalost, sistem i trener su se promijenili, došlo je devet novih igrača i tu su se dogodile neke stvari na koje njemu nije bilo lako utjecati'', izjavio je Rudež.

Gost novog Triple-doublea također je prokomentirao sezonu preostalih hrvatskih igrača, uključujući i Bojana Bodanovića pred kojim je jedno od ključnih ljeta u njegovoj karijeri. No, razgovaralo se i o finalima konferencija, gdje su Warriorsi i Cavsi bez većih poteškoća prošli dalje.

O svemu tome, ali i anegdotama s NBA parketa gledajte u 15. izdanju Triple-doublea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider