Košarka
SPORTOVI
Košarka
curry bez kontrole

Potez koji je zapalio internet: Pomirba Duranta i Westbrooka?

Svi su s velikom pažnjom pratili što se događa na parketu u All-Star utakmici u trenutku kada su se na njemu našli Russell Westbrook i Kevin Durant...

Zategnuti odnos Kevina Duranta i Russella Westbrooka bila je jedna od glavnih tema razgovora tijekom trodnevnog All-Star vikenda u New Orleansu. Westbrook i dalje nije oprostio Durantu odlazak u Golden State Warriorse prošlog ljeta, pogotovo ne iz razloga što su zajedno u finalu Zapada imali vodstvo 3:1 i prosuli ga.

Na All-Staru u New Orleansu sve je počelo izbjegavanjem na treninzima, medijskim okupljanjima itd. Nakon posljednjeg treninga uoči All-Star utakmice novinar je bio pitao Westbrooka da prokomentira osjećaj što će ponovno biti s Durantom u istoj momčadi, a ovaj mu je na to odgovorio: "Čovječe, pratiš li modni tjedan? Ja mu se jako veselim".

No, na utakmici je možda zakopana ratna sjekira između njih dvojice. Nakon nekoliko sramežljivih dodavanja njih dvojice u prvoj četvrtini uslijedila je kemija. Igrala se osma minuta kada je Westbrook dodao Durantu, a ovaj isprve podigao loptu prema obruču na alley-oop svom bivšem suigraču.

Isprva nije bilo interakcije između njih dvojice, no nedugo je nakon toga pozvana minuta odmora. Reakcija klupe Zapada bila je urnebesna nakon tog poteza. Svi su se veselili i skakali oko njih poput male djece, a KD i Russ su čak nabacili i lagani smiješak jedan prema drugom. Netko je taman blokirao pogled kamere kada se čini da su si čak dali pet...

Najsmiješniji je u cijeloj priči bio Steph Curry koji je u trenutku dodavanja / zakucavanja bio na klupi za pričuve. Razigravač Warriorsa je počeo nekontrolirano urlati "što se upravo dogodilo? što se upravo dogodilo?".

Westbrooka su novinari ponovno nakon utakmice pitali je li to sada iza njih, no ponovno nije bio raspoložen za konkretan odgovor. Barem ovoga puta nije bio namrgođen zbog toga pa se možda da naslutiti da je priči o netrpeljivosti kraj. Vidjet ćemo, imaju još jednu utakmicu do kraja regularnog dijela sezone za odraditi, a onda postoji i šansa da se sretnu u doigravanju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider