Košarka
SPORTOVI
Košarka
hvala im na svemu

Emotivna večer u NBA ligi: Od svojih navijača oprostili se Dirk Nowitzki i Dwyane Wade!

Dirk Nowitzki i Dwayne Wade odigrali su svoje posljednje utakmice pred voljenim navijačima Dallas Mavericksa i Miami Heata...

Dwyane Wade i Dirk Nowitzki odigrali posljednju utakmicu pred svojim navijačima (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Noćas su odigrane pretposljednje utakmice regularnog dijela sezone NBA lige, u kojima su po posljednji put pred svojim navijačima nastupili Dirk Nowitzki i Dwyane Wade. Obojica nakon posljednje utakmice, koje će biti u gostima, odlaze u zasluženu mirovinu.

Wade je sa svojim Miami Heatom slavio protiv nemotiviranih 76ersa, a legendarni igrač floridske momčadi ubacio je 30 poena. Za razliku od većine utakmica ove sezone, Wade je svoju posljednju pred domaćim navijačima započeo kao starter.

OPROŠTAJ WADEA I NOWITZKOG

Na oproštaju od navijača imao je manjih problema s penjanjem na stol, ali to je ubrzo popravio i oprostio se uz:

"Wade County, volim vas."

Nowitzki je kao i Wade ubacio 30 poena, Dallas je slavio, a navijači su mu dali oproštaj kakav zaslužuje. Legendarni Nijemac nije mogao suspregnuti suze na svom oproštaju nakon čak 21 godine provedene u jednom klub. 

Wade je u karijeri dva puta promijenio klub (Chicago Bulls i Cleveland Cavaliers), ali se u konačnici vratio u svoj voljeni Heat, čiji mu navijači ni najmanje to nisu zamjerili.

Magic Johnson (Foto: AFP) U Lakersima vlada totalni kaos: Magic šokirao sve i dao ostavku, nije javio nikome u klubu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider