Košarka
SPORTOVI
Košarka
Brown briljirao na božić

Boston Celticsi prekinuli nevjerojatan pobjednički niz prvaka iz Toronta

Boston Celticsi prekinuli pobjednički niz Toronto Raptorsa koji je trajao 34 utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Božićni program u NBA ligi započeo je utakmicom između aktualnog prvaka Toronto Raptorsa i Boston Celticsa, a slavili su gosti 118:102 prekinuvši pobjedničku seriju Raptorsa protiv ekipa iz divizije Atlantic koja je trajala 34 utakmice.

Posljednji koji su slavili u Torontu iz divizije Atlantic bili su New York Knicksi u studenom 2015. godine, a nakon toga Raptorsi su nanizali 34 domaće pobjede.

U diviziji Atlantic se osim Toronta, Bostona i New Yorka nalaze još Philadelphia i Brooklyn.

gol expired Mandžukić se oglasio nakon napuštanja Juventusa i još jednom dokazao kakav je gospodin divider

Domaćin je na otvaranju susreta poveo sa 10 koševa razlike (10-0), međutim uslijedila je serija Bostona koji je okrenuo rezultat u svoju korist i nakon prve dionice imao je devet koševa prednosti (28:19).

Košarkaši Bostona su u nastavku održavali prednost, a sredinom posljednje četvrtine imali su i 22 koša prednosti. Na koncu su gosti pobijedili sa 16 razlike (118:102).

gol expired Zlatan Ibrahimović nikad bliže povratku u bivši klub kojem očajnički treba vođa divider

Boston je do četvrte uzastopne pobjede vukao Jaylen Brown sa 30 koševa, šest skokova i četiri asistencije. Kemba Walker je dodao 22 koša, Gordon Hayward 14, a Daniel Theis 13 koševa.

U redovima aktualnog prvaka najefikasniji su bili Fred VanVleet sa 27 koševa i sedam asistencije, te Chris Boucher s učinkom karijere, 24 koša i šest skokova.

Tijekom večeri na rasporedu su još četiri utakmice, a vrhunac večeri je gradski derbi u Los Angelesu između Lakersa i Clippersa.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider