Košarka
SPORTOVI
Košarka
Tužne vijesti iz Francuske

Bivši košarkaš Cedevite i Real Madrida doživio moždani udar na treningu

Mickael Gelabale, 39-godišnji francuski košarkaš, potpisao je za Cedevitu u ljeto 2012.

Mickael Gelabale (Foto: Afp)

Mickael Gelabale, bivši košarkaš Cedevite i Real Madrida, doživio je moždani udar na treningu francuskog drugoligaša Chalona.

"Magnetna rezonanca otkrila je da sam imao moždani udar. Srećom stigao sam na vrijeme, odmah sam zbrinut i podvrgnut dodatnim pregledima na odjelu intenzivne njege, a potom i neurologije. Vratio sam se kući", kazao je bivši francuski reprezentativac za službenu stranicu kluba pa dodao:

"Morat ću odmarati nekoliko tjedana. Nažalost, neću se moći vratiti prije kraja sezone", kazao je 39-godišnji košarkaš, koji ne isključuje povratak na teren, naravno, ako mu to dopuste liječnici.

Navijači Hajduka Talijani nakon poraza od Hajduka: "Još se nismo susreli s ovakvim navijačima. Nismo se bojali, ali..." divider

U NBA ligi nastupao je za Minnesotu, a u karijeri je osvojio četiri medalje na EuroBasketu s francuskom izabranom vrstom, dva puta broncu, jednom srebro i jednom zlato. 

Također, osvojio je i brončanu medalju s Francuskom na Svjetskom prvenstvu 2014. godine. U karijeri je još nosio dres madridskog Reala, Khimkija, Valencije i Cedevite, u kojoj se zadržao tek četiri mjeseca.

Potpisao je u kolovozu 2012. godine, a već u prosincu iste godine, nakon ispadanja iz Eurolige, potpisao za Valenciju.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider