Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Španjolci danas smireni

VIDEO Stanić otkrio tajnu dobrog izvođenja 11-erca: ''Ne, penali nisu lutrija''

Mario Stanić dotaknuo se mantre o penalima kao lutriji.

Hrvatska nogometna reprezentacija sastala se sa Španjolskom u velikom finalu Lige nacija. Furija je bila bolja nakon izvođenja 11-eraca i time osvojila treće izdanje Lige nacija.

Obje momčadi imale su periode utakmice kada su bili bolji, ali u 120 minuta nogometa mreže se nisu tresle. Promašaji s bijele točke Petkovića u šestoj i Majera u četvrtoj seriji skupo su nas koštali u raspucavanju.

Luka Modrić VIDEO Nitko kao Luka! Nakon finala otišao je do navijača i dogodilo se ovo divider

Španjolci su bili mirni, samo je Laporte promašio s 11 metara, a Carvajal je panenkom osigurao prvo mjesto u trećem izdanju Lige nacije i time su osvojili svoj prvi veliki trofej nakon 11 godina suše.

Mario Stanić u našem je studiju nakon utakmice prokomentirao penale koji su odlučili susret.

''Penali, prije nekoliko godina spominjalo se da je to čista lutrija. Ne, to je jedno stanje uma, kvaliteta i tehnika je tu potrebna. Živci su izrazito napeti nakon 120 minuta. Ja mogu samo zamisliti, nikad nisam bio u poziciji da pucam ovakve penale'', istaknuo je Stanić.

Luka Modrić Susjedi suosjećaju s Vatrenima: "Hrvati su sjajni, ali prokleti - izdalo ih omiljeno oružje" divider

''Nema se što kome prigovoriti, bekovi odlični, Šutalo fascinantan danas. Erlić također, naš trokut u sredini'', nastavio je Stanić.

''Španjolci su govorili da su vježbali penale, to je isto sve stvar vježbe dovesti se u takvu neku situaciju i biti maksimalno smiren. Španjolci su danas pucali 11-erce kao nikad u životu'', zaključio je Stanić.

Jeste li zadovoljni nastupom Hrvatske u finalu?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider