Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Svaka čast

VIDEO Dvojac opravdao Dalićevo povjerenje: "Pišemo povijest. Hrvatska na kraju uvijek iziđe kao pobjednik"

Luka Ivanušec i Mario Pašalić su zaslužni za pogodak Hrvatske protiv Nizozemske u polufinalu Lige nacija.

Hrvatska je prošla u finale Lige nacija. Pred više od 15 tisuća hrvatskih navijača u Rotterdamu svladali su Nizozemsku (4:2) nakon produžetaka za veliko finale.

U prvom dijelu susreta Mario Pašalić i Luka Ivanušec nisu briljirali, ali za sve su se iskupili sjajnom akcijom za preokret u 72. minuti dvoboja.

"Ponovno pišemo povijest. Plasman u završnicu sam je po sebi fenomenalan uspjeh, ali kad smo već došli do toga, pokušat ćemo osvojiti natjecanje", kazao je Pašalić pa se osvrnuo na sudačku nadoknadu susreta u kojoj su Nizozemci zabili za produžetke:

Hrvatska - Nizozemska Mediji u susjedstvu u nevjerici zbog Vatrenih: ''Nevjerojatno, ali Hrvati su u novom finalu'' divider

"Nažalost, primili smo taj pogodak, ali smo po tko zna koji put pokazali da Hrvatska ima nevjerojatnu mentalnu snagu, da na kraju uvijek iziđe kao pobjednik."

Ivanušec je oduševio izbornika Zlatka Dalića i zaslužio mjesto u početnih 11.

Zlatko Dalić Zlatko Dalić ponosan: "Sve smo istrpjeli i pobijedili, sad je vrijeme za uzeti zlato i završiti ovu priču" divider

"Vidio sam na nekim treninzima da sam tu u prvoj postavi, ali do sastanka nisam mogao biti siguran. Danas sam saznao, drago mi je što sam bio u prvih 11 i što sam odigrao dobru utakmicu", rekao je Ivanušec pa se za kraj osvrnuo na neumornog Luku Modrića:

"Ne znam što više reći, fascinantno ga je gledati, užitak je igrati s njim. Kako čovjek ide u 38. godini, svaka mu čast, to je fenomen", zaključio je.

Koga želite u finalu Lige nacija?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider