Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Gospodski potez

Španjolski junak efektno zabio za pobjedu pa odmah potražio Modrića: Uslijedila je lijepa scena

Dani Carvajal zabio je s bijele točke za pobjedu Španjolske u Ligi nacija.

Dani Carvajal (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Hrvatska nije uspjela slaviti u finalu trećeg izdanja Lige nacija. Slavila je Španjolska boljim izvođenjem jedanaesteraca, a za veliku pobjedu Furije zabio je Dani Carvajal, zvijezda madridskog Reala i suigrač Luke Modrića.

Španjolac je bio precizan s bijele točke, zabio je na efektan način, panenkom, a nakon što se izgrlio sa suigračima, odmah je krenuo u potragu za svojim prijateljem Modrićem. Čestitao mu je na velikom uspjehu u Ligi nacija, ali i tješio ga zbog poraza.

Hrvatska u finalu Lige nacije UEFA treba Hrvatima podignuti spomenik: Ovo se ne pamti, pao je rekord, a Vatrenima kapa do poda divider

"Naravno da sam ga se sjetio, zato sam ga potražio. Želio sam mu čestitati", otkrio je Caravajal nakon susreta za Marcu pa se osvrnuo na penal.

"Što se tiče penala, bio sam uvjeren da ću pucati i da ću zabiti. Nisam znao kako i gdje ću pucati. Mislio sam pucati u sredinu, ali na kraju sam izveo panenku", kazao je.

Luka Modrić Real se javio nakon finala i oduševio porukom za Luku Modrića divider

Carvajal je ovim potezom iskazao veliko poštovanje prema Modriću, ali i pokazao kako se veliki igrači ponašaju u pobjedi i porazu. Ne tako davno isto je napravio i hrvatski kapetan nakon velikog slavlja protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu, tješio je Rodryga i ostale brazilske nogometaše nakon poraza.

Bravo, gospodo.

Najbolji trenuci utakmice Hrvatska - Španjolska

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider