Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Podcjenjivanje uoči Eura?

Španjolci tvrde: Ne treba se bojati Hrvatske, ni Modrić im nije uspio pomoći

Hrvatska protiv Španjolske otvara nastup na Europskom prvenstvu 2024.

Luka Modrić predvodi Hrvatsku (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Hrvatska je boljim izvođenjem jedanaesteraca svladala Tunis za plasman u finale protiv Egipta, koje možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u sutra od 21 sat.

Nije to bila sjajna predstava, Vatreni su, istina, dominirali, ali to nisu uspjeli pretvoriti u golove, zbog čega španjolski list Diario AS tvrdi da se hrvatske nogometne reprezentacije ne treba bojati:

"Hrvatska nije toliko strašna."

To se, naravno, odnosi na nadolazeće Europsko prvenstvo 2024., na kojem će Vatreni igrati u skupini s Italijom i Albanijom, dok će protiv Španjolaca otvoriti nastup na turniru u Njemačkoj.

Kako je Euro svakim danom sve bliže, tako se detaljno prati nastup svake reprezentacije, a izuzetak nije ni Hrvatska, koja se posljednjih godina prometnula u pravog diva na nogometnoj sceni.

Španjolci se posebno bave, iz opravdanih razloga, kapetanom Lukom Modrićem, za kojeg tvrde da je ponovno bio "svjetionik hrvatske momčadi", no napominju kako igra Vatrenih nije bila ništa bolja s njim ili bez njega na terenu. Tvrde kako je Hrvatska tek prijetila iz prekida preko visokih braniča Ćaleta-Cara i Gvardiola.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider