Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Jako je motiviran

FOTO Luka Modrić poslao poruku Perišiću: Njegov odgovor ulijeva veliku nadu

Ivana Perišića čeka dug oporavak od ozljede prednjih križnih ligamenata.

Luka Modrić i Ivan Perišić (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Ivan Perišić je doživio tešku ozljeda koljena, mora na operaciju i čeka ga dugotrajni oporavak, zbog čega je nastup na Euru 2024 s hrvatskom nogometnom reprezentacijom pod velikim upitnikom.

Budući da se radi o složenoj ozljedi prednjih križnih ligamenata, oporavak će potrajati nekoliko mjeseci što je sve duboko šokiralo. Gotovo cijelog dana Perišiću stižu poruke podrške sa svih strana svijeta, a javio mu se i Luka Modrić.

Kapetan Vatrenih oglasio se na službenom Instagram profilu i poželio svom suigraču što brži oporavak i povratak na nogometne terene:

"Uz tebe i čekamo te još boljeg i jačeg", poručio je Modrić, a Perišić se zahvalio na poruci podrške poručivši - "Vidimo se uskoro".

Perišićeva ozljeda je veliki udarac za Vatrene, bez ikakve dvojbe, no svakako nas tješi vidjeti da je Omišanin izuzetno motiviran da se što brže oporavi i vrati nogometu. 

Liječnik Vatrenih vjeruje u Perišićev povratak za Euro

U tom smjeru ide i prognoza Saše Jankovića, šefa liječničkog tima Vatrenih, koji je u razgovoru za Dnevnik Nove TV otkrio dobre vijesti oko Perišićevog povratka:

"Gotovo sam siguran da će Perišić biti spreman za Europsko prvenstvo, jer oporavak od takve ozljede bi trebao trajati oko šest mjeseci. Poznavajući njega i njegove fizičke sposobnosti, ja sam gotovo siguran da će biti spreman", rekao je Janković pa dodao:

"Za igrače do 20 godina preporuča se duža pauza, dok se starijim igračima dozvoljana raniji povratak na teren. To bi bilo od pet do sedam mjeseci, a nadam se da će to kod njega biti brže. To je vrlo realno da bude potpuno spreman".

Luka Modrić i Ivan Perišić Luka Modrić i Ivan Perišić (Foto: Ivan Perišić/Instagram)

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider