Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
nova svjetska zvijezda

Pogledajte zašto je internet poludio za ovom mladom odbojkašicom

Winifer Maria Fernandez nova je planetarno popularna odbojkašica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjih dana društvenim mrežama kruže snimke i fotografije atraktivne odbojkašice Winifer Fernandez. Njen uistinu atraktivan izgled zapalio je internet, no ako ste se ponadali kako je to zbog nadolazećih Olimpijskih igara, moramo vas razočarati.

Winifer dolazi iz Dominikanske Republike čija se ženska odbojkaška reprezentacija nije uspjela plasirati u Rio de Janeiro. Da je tamo, ne sumnjamo kako bi Brazilci doslovno poludjeli za lijepim Dominikankom.

Ona nije visoka poput njenih kolegica, ima tek 169 centimetara, ali je zato odlična tehničarka na mjestu libera. Prošle godine sa svojim se klubom Mirador natjecala na Svjetskom prvenstvu klubova u Turskoj, a u lipnju je s reprezentacijom igrala finale skupine 2 World Grand Prixa u češkom Olomucu gdje je Dominikanska Republika pobjedom protiv Bugarske izborila prvu svjetsku skupinu za 2017. godinu.

Na istom su natjecanju, ali skupine 3 hrvatske odbojkašice u finalu u Kazahstanu pobijedile domaćina te izborile skupunu 2 za sljedeću godinu.

Winifer i njene suigračice tek stupaju na veliku scenu, a njena će popularnost samo rasti… Snimke s nedavnog Grand Prixa iz Bugarske tek su početak.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider