Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
clevelandova amajlija

Miočić zapalio Cleveland i pomogao u velikom preokretu Cavsa!

Stipe Miočić propustio je 3. utakmicu finala Istočne konferencije u kojoj je Boston šokirao Cleveland i nanio mu prvi poraz u doigravanju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji UFC-ov teškaš današnjice i jedan od najboljih svih vremena Stipe Miočić zapalio je Quicken Loans Arenu u Clevelandu za vrijeme četvrte utakmice finala Istočne konferencije. Sredinom druge četvrtine spiker i zabavljač u Areni došao je do mjesta gdje je sjedio američki Hrvat i stanovnik Clevelanda Stipe Miočić sa svojim dobrim prijateljem i reperom Machine Gun Kellyjem.

Najprije je na velikom ekranu puštena snimka njegove posljednje borbe i pobjede protiv Juniora dos Santosa nokautom u prvoj rundi. Arena u Clevelandu se tresla tijekom isječaka s te borbe, a i nakon što je spiker pored sebe pozdravio UFC prvaka.

Podsjetimo, Miočić je grad Cleveland učinio ponosnim u svibnju 2016. godine kada je u Brazilu porazio Fabricija Werduma i osvojio naslov UFC prvaka. Mnogi vjeruju da je Miočić prekinuo kletvu Clevelanda kao luzerskog grada, jer su Cavaliersi mjesec dana kasnije osvojili naslov NBA prvaka, nakon što su u finalu okrenuli 1-3 protiv Golden State Warriorsa.

Spomenuti Machine Gun Kelly, na čiju pjesmu "Till I die" Miočić izlazi u oktogon, bio je zvijezda poluvremena na utakmici, a tijekom svoje izvedbe najpopularnije pjesme pozvao je i Stipu da mu se pridruži na centru igrališta.

Cijeli taj šou "nabrijao" je domaću publiku koja je sa strahom pratila prvo poluvrijeme u kojem su Celticsi imali čak 16 poena razlike. Nakon povratka iz svlačionice LeBron James i Kyrie Irving čudesnim su predstavama odveli NBA prvake do uvjerljivom slavlja i 3:1 prednosti u finalu konferencije.

Spomenimo i da je Miočić prilično suzdržan oko pitanja tko bi mogao biti idući suparnik, a razlog bi mogao biti njegov ugovor s UFC-om. Naime Stipe je poludio kada je čuo da su njegova dva posljednja suparnika (Overeem i Dos Santos), koje je kao prvak nokautirao u prvoj rundi, dobila više novaca od njega.

"Bio sam ljut nakon posljednje borbe kada sam saznao da protivnik zarađuje više od mene. Riješili smo stvar, rekli su mi da ako nokautiram JDS-a u prvoj rundi, ponovno ćemo razgovarati. Ja sam svoj dio odradio. Volim se boriti i zato sam odradio meč. Sada kada sam odradio svoj dio posla, očekujem novi razgovor", rekao je Miočić.

Nedavno je također rekao da bi volio okušati svoje boksačke vještine u ringu i to ni manje ni više nego s teškaškim prvakom Anthonyjem Joshuom.

"Ja sam mnogo boksao. Boksao sam prije nego što sam postao MMA borac. Vjerujem da bih mogao boksati s njim. On je čvrst momak, ali mislim da sam i ja. Sve se može dogoditi. To je borba. Iznenađenja se događaju u raznim sportovima. Pogledajte MMA. Svašta se može dogoditi. Vjerujem da bi to bio zanimljiv meč", kazao je UFC prvak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider