Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
bravo slavene

Bilić oduševio Engleze ljudskom gestom prema malom navijaču

Slaven Bilić još je jednom pokazao zašto ga mnogi u Engleskoj cijene…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok čeka kaznu Engleskog nogometnog saveza zbog bacanja mikrofona, Slaven Bilić je malo ''popeglao'' imidž. No nitko mu nije previše zamjerio divljanje na suca Olivera u remiju protiv West Broma jer je opća ocjena bila kako je West Ham teško oštećen na Londonskom stadionu prošle subote.

Čak je i novinar uglednog Guardiana najavio kako će kazna Biliću biti tek novčana, jer mu je ovo prvi takav prijestup, a i suci su ga zbilja opravdano razbjesnili za razliku od nekih uglednijih mu kolega koji su poznati po incidentima.

Bilić je nakon bijesnih ispada u kampu West Hama pokazao lijepu stranu karaktera. Jednog je malog navijača koji je čekao idola Andyja Carrolla odveo u West Hamovu bazu kako bi se upoznao s omiljenim mu napadačem.

''Odveli smo Alfa danas do trening centra kako bi upoznao nekog igrača. Sve smo ih vidjeli osim Andyja Carrolla kada je s automobilom naišao Slaven na putu prema kući. Objasnio nam je kako će Carroll ostati još neko vrijeme unutra zbog dodatnog treninga pa nas je sam odveo unutar centra da upoznamo Carrolla.

Kakva si ti zvijezda Slavene, uljepšao si mu život. Nadam se da će vidjeti ovu objavu jer mu nisam mogao dovoljno zahvaliti na licu mjesta'', napisao je dječakov otac na Facebooku.

Bilićev West Ham trenutno se nalazi na desetom mjestu Premierlige s 32 boda koliko ima i deveti Stoke City.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider