Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
urnebes

Rock legenda Rod Stewart pijan izvlačio parove FA Cupa?

U nogometnom svijetu definitivno nedostaje zabavljača, a to je svojim komičnim nastupom na izvlačenju parova kupa pokazao legendarni rock glazbenik Rod Stewart...

Britanska rock legenda Sir Rod Stewart do suza je nasmijala britansku, prije svega škotsku javnost, prilikom izvlačenja parova tamošnjeg 5. kola FA Cupa. Škotski nogometni savez pozvao je Stewarta da sudjeluje u izvlačenju parova, a ovaj je to odradio na osebujan način.

Glavno pitanje svih koji su gledali ždrijeb glasilo je: "Je li Sir Rod Stewart bio pijan?". Osim pijanog pogleda, glazbena legenda je svaku kuglicu izvlačila na vrlo komičan način, a kada je konačno izvukao kuglicu Celtica, čiji je veliki navijač, prije nego je pokazao broj kameri se jako razveselio.

Tijekom izvlačenja nijednom nije promiješao kuglice i za razliku od Alana Stubbsa je uvijek gledao u bubanj u kojem su one bile, što osoba koje izvlači ne bi trebala raditi.

Kada je izvlačenje završilo, Stewart se približio predsjedniku škotskog nogometnog saveza Alanu McRaeu i zagledao u kameru kao da čeka da netko opali fotografiju.

Sve u svemu, Sir Rod Stewart je inače ne previše uzbudljivo izvlačenje parova FA Cupa učinio zanimljivim i zabavnim.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider