Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
kakav majstor

Navijač rivala iz Madrida plivao kilometar da vidi Messija, dobio je i više

24-godišnji Suli dugo će pamtiti ljeto 2016. godine…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi odmara s obitelji na Ibizi te u iznajmljenoj jahti uživa u čarima ovog mediteranskog otoka. Neki dan mu je na jahtu stigao nepozvani gost. Riječ je o 24-godišnjem navijaču Atletica koji je također na odmoru. Saznao je kako je Leo Messi s jahtom usidren u blizini pa je skočio u more te plivao više od 20 minuta kako bi dobio fotografiju s argentinskom zvijezdom.

Bio je s njim u društvu i njegov prijatelj, ali nije se usudio plivati kilometar. Suli je stavio mobitel u plastičnu vrećicu, ali dok je stigao do jahte, telefon je već bio u moru, pokvaren. A kada je stigao, nije znao što ga čeka. Dočekao ga je Messi kojem su javili da netko pliva prema brodu, pozvao ga na jahtu te ga ponudio sokom.

Suli je objasnio zašto je doplivao nakon čega je Messi zamolio jednog člana posade da ih fotografira. Sulijev boravak na Messijevoj jahti trajao je 20 minuta, dobio je osim soka i čašicu razgovora s ponajboljim nogometašem svijeta. Messi mu je ponudio i da ga netko odbaci do obale sa skuterom, ali Suli se lijepo zahvalio, skočio u more i nadao se kako će mu stići e-mail s fotografijom kojom će dokazati sve napisano.

''Kada smo razgovarali nije se činio kao svjetska zvijezda. Bio je skroman i gostoljubiv, baš kao i njegova obitelj'', ispričao je mladić Mundo Deportivu.

I to nije sve. Messi je kasnije sreo Sulija u obližnjoj marini i ispunio mu još jednu želju, fotografirao se s njegovim prijateljem koji se nije usudio plivati do jahte. Ispričao je i kako je vidio Cristiana Ronalda, u poznatom klubu Pacha u gradu Ibizi, ali do njega nažalost nije mogao zbog velikog osiguranja.

Sulijeve ljetne uspomene zbilja su za pričanje unucima…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider