Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
osiguranje zakazalo

Gnjusni nacistički poklik prekinuo teniski meč

Meč na ATP turniru u Bastadu prekinuo je jedan nacistički fanatik koji se ušetao na teren i dobro poznatim sloganom uzviknuo - Sieg Heil!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bizarni incident obilježio je polufinalni meč ATP turnira u švedskom Bastadu, u kojem su se sastala dvojica španjolskih tenisača - David Ferrer i Fernando Verdasco.

Na samom početku drugog seta na teren se laganim hodom ušetao mladić u crnoj majici, došao je na rub terena, zaustavio se, podigao ruku u zrak i uzviknuo "Hell Seger", što bi u njemačkom prijevodu bilo "Sieg Heil". Riječ je o nacističkom sloganu koji se koristio u Njemačkoj kada je njome vladao Adolf Hitler.

Sudac Gianluca Moscarella odmah je prekinuo meč i krenuo prema mladiću kako bi ga zaustavio, a David Ferrer se u strahu samo udaljavao od mentalno nestabilnog mladića. Nevjerojatna stvar u cijeloj priči je činjenica da se ovaj fan nacizma olako ušetao na teren bez da ga je itko zaustavio.

Prije nego li je prva osoba iz osiguranja došla na teren imao je dovoljno vremena da ozljedi barem nekoliko osoba! Čak i kada je osiguranje pristiglo, mirno ga je ispratilo s terena, kao da je riječ o dobrodošloj osobi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider