Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
umjesto kopačka - sandale...

Evo što se dogodi kada NFL igrača stavite na nogometni travnjak!

Da "europski" i američki nogomet nemaju nikakve veze najbolje se vidjelo na humanitarnoj utakmici, na kojoj je sudjelovala NFL zvijezda Marshawn Lynch.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrač američkog nogometa Marshawn Lynch jedan je od najosebujnijih sportaša SAD-a. Lynch je slavu stekao svojim sportskim sposobnostima, ali i zbog svog ponašanja izvan terena. Stoga i ne čudi da je na humanitarnoj nogometnoj utakmici još jednom iznenadio i dobro nasmijao javnost svojim potezom.

Umirovljeni kongoanski nogometaš Steve Zakuani organizirao je humanitarnu nogometnu utakmicu na kojoj je okupio veliki broj poznatijih osoba, koje su trebale privući sponzore i donacije. Jedan od najpoznatijih definitivno je bio Lynch, osvajač Superbowla sa Seattle Seahawksima.

Lynch je utakmicu započeo na klupi za pričuve, a kada je stigao trenutak da uđe u igru učinio je to u sandalama. To je bio samo početak njegovog kratkog šoua koji je priredio gledateljima.

Lopta je krenula s centra, a Lynch zajedno s njom u laganom trku prema suparničkom golu. Kada mu je suigrač dodao loptu Lynch ju je u svom stilu (NFL) uzeo u ruke i otrčao u gol. Sudac je došao do njega i pokazao mu crveni karton, na što mu je Lynch izbio karton u ruke i nastavio slaviti pogodak.

Lynch se umirovio 2015. godine, ali je u travnju ove godine prošao liječnički i potpisao za Oakland Riderse. On nikada nije bio ljubitelj konferencija za novinare i razgovora s medijima, pa je tijekom godina našao način da bude prisutan na presicama, ali da istovremeno ništa ne kaže.

"Ovdje sam kako me ne bi kaznili", govorio je Lynch prije dvije godine i tako 29 puta tijekom 10-minutne presice!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider