Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
bizarnost u brazilu

Uhićen za vrijeme utakmice: Oteo čovjek pa "peglao" njegovu karticu!

Šokantne scene viđene su na nižerazrednoj utakmici brazilske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilski nogometaš Marlon Nathanael Alexandre Lima uhićen je za vrijeme nižerazredne utakmice tamošnjeg prvenstva, zbog navodne umiješanosti u otmicu i krađu. Policija vjeruje da je Marlon Lima, zajedno s još nekoliko osoba, oteo neimenovanog muškarca i onda njegovom kreditnom karticom kupovao skupocjene stvari.

"Nalazi se pod istragom naših vlasti zbog otmice osobe u šoping centru, kojeg su potom držali kao taoca dok su istovremeno kupovali s njegovom karticom", tvrdi šef lokalne policijske postaje u Porto Alegreu Cesar Carrion.

Marlon se na početku utakmice našao na klupi, a policijci u civilu su mu nakon 15-ak minuta prišli s obje strane, te mu stavili lisice na ruke i odveli ga sa stadiona. Tijekom uhićenja navodno je pripomogao i njegov klub. Osim njega još je šest osoba uhićeno pod istom sumnjom.

Tijekom istrage otkriveno je da se Marlon tereti za još tri kaznena djela, od kojih jedan također uključuje otmicu i krađu. Prošle je godine uhićen, jer ga je policija uhvatila u automobilu koji je bio prijavljen kao ukraden.

Marlon je, naravno, negirao sve optužbe.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider