Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ne želi pomoć...

Bio je velika zvijezda, a danas spava po klupama u parkovima

Nekad je bio idol tisućama, a danas je beskućnik koji tetura ulicama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premda je bio velika zvijezda engleske nogometne reprezentacije i Arsenala Kenny Sansom (58) danas živi kao beskućnik i alkoholičar.

Sansom je od 1979. do 1988. upisao 86 nastupa u dresu engleske vrste i to je drugi najveći broj nastupa za "Gordi Albion" u povijesti kad su braniči u pitanju. Sakupio je i više od 300 nastupa u dresu Arsenala, a igrao je i za Newcastle United, QPR, Everton, Crystal Palace i Coventry City.

Nažalost, nakon prekida igračke karijere potonuo je pod teretom dvaju poroka - alkohola i kocke.

"Postao sam olupina od čovjeka," priznao je u razgovoru za "The Sun" koji ga je snimio kako pijan tetura londonskim ulicama (VIDEO):

Sansom je trenutačno beskućnik. Živi na ulici i spava po klupama u parkovima. Posjeduje samo mobitel na bonove, pokaz i 20 funta. Priznao je kako dnevno ispije i po sedam butelja vina.

"Popijem koliko si mogu priuštiti. Jednostavno sam propalica. Iz Arsenala mi stalno pokušavaju pomoći, ali sam sebi sam najveći neprijatelj."

Šest puta je bio na liječenju od alkohola, ali bezuspješno.

"Ne želim prestati, obožavam alkohol," priznao je.

Nakon napisa u novinama Arsenal mu je ponovo ponudio pomoć, a javili su se i iz Udruženja profesionalnih nogometaša (PFA).

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider