Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
što li je mislio?

Rimski derbi dobio produžetke: BiH reprezentativac izjavama zapalio Serie A

Nakon pobjede Rome u derbiju protiv Lazija stvar je dodatno zakuhao Senad Lulić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Roma i dalje s Milanom drži priključak za vodećim Juventusom u Serie A. Nova tri boda Roma je osvojila u gradskom derbiju s Lazijom nakon pogodaka Nizozemca Kevina Strootmana i Belgijanca Radje Nainggolana. U jednom od najžešćih svjetskih derbija Lazio je imao u momčadi tri Talijana, dok je Roma imala jednog, De Rossija.

No nogometna Italija nakon utakmice priča najviše o izjavama BiH reprezentativca Senada Lulića. On je nakon derbija uvrijedio tamnoputog njemačkog reprezentativca Antonija Rudigera.

''Provocirao nas je i prije utakmice. Prije dvije godine je u Stuttgartu prodavao čarape i remenje, a sad glumi neki fenomen. Ali nije on kriv već ljudi oko njega koji ga nisu naučili pristojnom ponašanju'', raspalio je Lulić te na pitanje reportera da pojasni što je točno mislio odgovorio: ''Rekao sam što mislim.''

Mnogi su se u Italiji digli na noge, Luliću prijeti velika kazna saveza koji će ga kazniti vjerojatno zbog rasističkih izjava prema 23-godišnjem Nijemcu čija je majka iz Sierra Leonea. Ne znamo na što je točno Lulić mislio, jer nije igrao zajedno s Rudigerom u Stuttgartu za razliku od njegovog kolege iz reprezentacije Ibiševića. No poznato je kako imigranti iz afričkih zemalja znaju prodavati razne proizvode na ulicama talijanskih gradova.

Iz Lazija tvrde kako ih ''boli način na koje se u javnosti prezentiraju Lulićeve izjave''. Ipak, klub se službeno ispričao i njihov glasnogovornik tvrdi kako je Lulić pretjerao dok je davao izjave vruć najkon utakmice.

Bivši kapetan Rome Cristian Panucci bio je jedan od onih koji je žestoko reagirao u medijima. Tvrdu da je ovim izjavama BiH nogometaša Serie A dotaknula dno. Trener Rome Spalletti je rekao kako treba pustiti Lulića da govori jer ''njegove riječi pokazuju kakva je osoba''.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider