Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
suarez 'umirao'

VIDEO Pique na Barcinoj proslavi 'trolao' Cristiana Ronalda

Barcelona je u nedjelju proslavila obranu naslova prvaka Španjolske vožnjom kroz grad u autobusu s otvorenim krovom...

Nogometaši Barcelone u nedjelju su proslavili novi 24. naslov španjolskog prvaka vožnjom kroz grad u otvorenom autobusu. Velika masa ljudi došla je pozdraviti momke trenera Luisa Enriquea koji su do nasla stigli u posljednjem kolu uvjerljivom pobjedom u gostima kod Granade (3:0).

Svi su igrači, logično, bili sjajnog raspoloženja, a među njima i stoper Gerard Pique. 'Deklarirani mrzitelj' Real Madrida iskoristio je i ovu priliku da se naruga najmrskijem rivalu Barcelone, točnije jednom od najboljih nogometaša današnjice - Cristianu Ronaldu.

Pique je na vrhu autobusa 'divljim' navijačima gestikulirao da se smire, baš kao što je to Cristiano Ronaldo znao raditi prema tribinama u utakmicama kada bi zabio pogodak Barceloni. Suigrači Barcinog stopera, naročito Luis Suarez i Leo Messi koji su stajali odmah pored Piquea, bili su oduševljeni njegovim 'trolanjem' najboljeg igrača Real Madrida, baš kao i okupljeni navijači.

Ukoliko Real Madrid osvoji Ligu prvaka (28. svibanj protiv Atletico Madrida) sigurno ćemo dobiti i odgovor od 'kraljevskih' zvijezda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider