Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"vrijeme leti"

"Bauštelac Mighty Mouse": Najbolji borac radio na gradilištu prije MMA slave!

Prije nego što je postao najbolji MMA borac svijeta u muha kategoriji Demetrious Johnson je krvavo zarađivao za kruh.

"Bauštelac" Demetrious Johnson (Screenshot)

Danas je najbolji i najdominantniji borac svijeta, ali ne tako davno je Demetrious Johnson bio jedan običan čovjek, koji je za život zarađivao radom na gradilištu! Trenirao je i borio se u slobodno vrijeme, a tog se života prisjetio ovih dana objavom četiri fotografije na Twitteru.

Još kao WEC borac bantam kategorije, Demetrious Johnson nije bio borac u punom smislu te riječi. Jednostavno, honorari od borbi nisu mu bili dovoljni za život kakav je htio, pa je zarađivao radeći na gradilištu. Najbolji borac svijeta toga se ne srami. Štoviše, odlučio je neke detalje iz tog vremena podijeliti sa svojim fanovima.

"Život na gradilištu. Pamtim buđenja u 6 sati ujutro, da bih do 7 sati bio na poslu. Radio sam od 7 ujutro do 4 poslijepodne, nakon toga sam tek nalazio vremena za treniranje, obrok, odmor i izlaženje s mojom današnjom suprugom. Vrijeme leti", napisao je Johnson i objavio četiri fotografije iz tog vremena.

Johnson je postao "full time" borac tek 2011. godine, kada se WEC pripojio UFC-u, čiji je tada postao član. Nakon dva nastupa napao je bantam titulu, no nije uspio savladati Dominicka Cruza, a onda je uslijedio turnir za prvaka muha kategorije. Taj pojas je Johnson osvojio i obranio ga do sada 11 puta, što je UFC-ov rekord, a koji je prije dva mjeseca postavio.

On se zapravo nije puno promijenio. I dalje je opušteni obiteljski čovjek i pravi sportaš. Jedino što sada ne mora većinu dana provoditi na gradilištu, pa ima vremena potpuno se posvetiti obitelji, ali i za svoju drugu veliku strast - "gejming".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider