Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
sramota za sve skupa

Brutalne kazne za ovu komediju: Sve je zakuhao - sudac

Što sramotno suđenje može napraviti dobro pokazuje primjer iz Vijetnama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vratar vijetnamskog prvoligaša Long Ana, Minh Nhut Nguyen suspendiran je na dvije godine jer iz protesta nije želio braniti jedanaesterac koji je dosuđen u posljednjoj minuti utakmice protiv Ho Chi Minh Cityja.

Kod rezultata 2-2, sudac je u 90. minuti poklonio nepostojeći kazneni udarac domaćinima što je izazvalo velike prosvjede igrača Long Ana. Vratar Nguyen nije želio braniti, a kada se napokon stao na gol crtu okrenuo je leđa.

Victor Ormazabal je lagano postigao pogodak za vodstvo Ho Chi Minh Cityja 3-2. U preostalom vremenu gosti nisu željeli igrati, već su stajali na terenu, a vratar je napustio gol, pa su domaći igrači zabili još dva gola za uvjerljivu pobjedu 5-2.

Vijetnamski nogometni savez je suspendirao Nguyena na dvije godine, dok su trener i predsjednik kluba kažnjeni zabranom rada u nogometu na tri godine.

Long An se nalazi na posljednjem mjestu vijetnamskog prvenstva sa četiri boda iz šest kola, dok je Ho Chi Minh na osmoj poziciji sa sedam bodova. U vodstvu je Thanh Hoa sa 14 bodova.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider