Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
pogledajte 'ludu minutu'

VIDEO Babić 'poludio' na igrače: 'Jeste li vi normalni, nije ovo cirkus!'

Izbornik hrvatskih rukometaša Željko Babić bio je jako ljutit prilikom minute odmora u prvom dijelu utakmice protiv Bahreina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Viceprvak Azije Bahrein namučio je u petak Norvešku u prvih 45 minuta utakmice, a danas je isto učinio protiv Hrvatske. Točnije, Hrvatska je već nakon 30 minuta uspostavila kontrolu i u drugom dijelu razbila Bahrein.

No, nije ugodno izgledao rezultat u prvom dijelu. Bahrein je vodio i po tri razlike, a na kraju je završilo 14:14. Na polovici prvog dijela izbornik Babić je pozvao minutu odmora na kojoj je bio iznimno ljutit na pristup naših rukometaša. U tom je trenutku Bahrein vodio čak 9:6.

''Ovo nije cirkus ovdje. U napadu nemate discipline nikakve, u obrani niste koncentrirani i ne vraćate se nazad. Jeste li vi normalni? Jeste li vi normalni? Pa jače igraj'', urlao je izbornik želeći probuditi svoje igrače.

Nije to do kraja uspio, ali je vjerojatno na odmoru u svlačionici bilo jednako žestoko jer drugih 30 minuta naši su reprezentativci dobili s čak 19:8.

U nedjelju u 18 sati gledajte izravni prijenos odlučujuće utakmice protiv Norveške na Doma TV-u i putem LIVE STREAMA na GOL.hr-u!
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider