Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Čekaju ih Rangersi

Washington u majstorici izbacio Islanderse, Tampa izborila sedmu

Hokejaši Washingtona svladali su na svom ledu New York Islanderse s 2:1 u sedmoj utakmici prvog kruga NHL doigravanja i probili se u konferencijsko polufinale, dok je Tampa Bay na gostovanju s 5:2 nadigrao Detroit i izborio sedmu utakmicu pred svojim navijačima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjednički pogodak za za Washington vrijedan prolaza u polufinale postigao je Jevgenij Kuznjecov u 53. minuti.

Capitalsi su poveli u 39. minuti pogotkom Warda, a izjednačio je u 44. minuti Frans Nielsen. Washington se sjajno branio pa je domaći vratar Branden Holtby u cijeloj utakmici bio suočen sa samo 11 udaraca gostiju. Capitalse u konferencijskom polufinalu čekaju New York Rangersi, najbolja momčad regularnog dijela NHL-a.

Junak pobjede Tampa Baya u Detroitu bio je Tyler Johnson, strijelac dva od prva tri pogotka gostujuće momčadi kojom je Lightning poveo 3:0. Detroit je odgovorio s dva pogotka Slovaka Tomaša Tatara, ali pobjedu gostima i sedmu utakmicu pred domaćim navijačima osigurali su Alex Killorn i Cedrid Pasquette.

Odlučujući dvoboj za prolaz u drugi krug na rasporedu je u noći sa srijede na četvrtak, a pobjednika u konferencijskom polufinalu čeka Montreal.

NHL rezultati, 27.4.:

Istočna konferencija

Washington - NY Islanders 2:1

(Washington je u seriji pobijedio s 4-3)

Detroit - Tampa Bay 2:5

(rezultat u seriji je izjednačen na 3-3)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider