Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Zašto ne iznenaditi?'

Vujović se ne predaje: Možemo pobijediti u Barceloni!

U PPD-u Zagreb složni su uoči uzvrata protiv Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veselin Vujović i njegovi igrači ne misle se olako predati u uzvratnoj utakmici četvrtfinala rukometne Lige prvaka, u koju će Barcelona u svojoj dvorani ući s dva pogotka prednosti iz zagrebačke Arene.

Velika drama na kraju: Barca iščupala pobjedu u Areni!

"Ja ne bih bio ja kad ne bih razmišljao da mi možemo pobijediti u Barceloni", emitirao je optimizam Vujović, a onda i detektirao uzroke poraza:

"Mislim da nismo bili na onom našem pravom nivou, snaga Barcelone i autoritet su malo sputali ruke i noge mojim igračima. Na kraju smo bili blizu da izjednačimo, možda i pobijedimo, ali se vidjelo to neiskustvo."

Stepančić: Jako, jako nam je krivo

Luka Stepančić je s devet golova bio prvo ime u redovima Zagreba.

"Ovo je bio spektakl kojeg nismo doživjeli dugo. Jako, jako nam je krivo, htjeli smo svim ovim ljudima pokloniti bar neriješeno. Tek u drugom poluvremenu smo igrali onako kako znamo, borbeno i jako. U prvom to nije bilo. Prebrzo smo šutirali u prvom poluvremenu i to je bio lak zadatak za Šarića", smatra Stepančić koji dijeli optimizam svog trenera:

"Mi svi vjerujemo da možemo odigrati jednu kvalitetnu i dobru utakmicu u Barceloni. Zašto ne iznenaditi? Ovo je aktivan rezultat."

Lazarov: Još nije gotovo

U pobjedu Barcelone Kiril Lazarov je ugradio pet pogodaka: "Jako smo sretni i zadovoljni što smo pobijedili jer smo prva ekipa koja je ove godine pobijedila u Zagrebu, a to nije lako. Zagreb je vrlo dobra ekipa, rame uz rame s najvećima. Nije bilo lako, igrali smo strašno koncentrirano i dobro. Utakmicu jesmo dobili, ali prolaz još nismo osigurali. Moje mišljenje je da Zagreb igra bolje u gostima nego kod kuće što je i pokazao ove godine."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider