Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Podrška Francuza

Vori o postupku Goluže: Pa i Karabatić je to potvrdio!

Hrvatski rukometaši razočarani su se vratili u Hrvatsku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U zagrebačkoj zračnoj luci hrvatske su rukometaše dočekale obitelji, supruge, djevojke, ali novinarske ekipe. Bila je tamo i naša ekipa i zabilježila izjave kapetana Igora Vorija, vratara Mirka Alilovića te Damira Bičanića.

FOTO: Ljepše polovice dočekale potištene rukometaše

ANKETA: Je li četvrto mjesto na EP-u uspjeh ili nije?

Igrači su se vratili razočarani što nisu uzeli makar brončanu medalju iako su redom priznali kako najviše žale za propuštenom prilikom protiv Danske.

''Treba se puno stvari poklopiti za finale. Uvijek smo tu blizu, šesti put zaredom u polufinalu EP-a. Siguran sam da će doći taj dan kad ćemo doći do kraja. Čestitam svim suigračima i stručnom stožeru, jer ovo je velik uspjeh'', rekao je kapetan Igor Vori.

Vori je komentirao i istup Slavka Goluže koji se požalio kako su naši u Danskoj bili tretirani kao životinje, što su mu tamo jako zamjerili.

''Golužu su malo krivo interpretirali, ali sigurno da uvjeti nisu bili zadovoljavajući. Na tri plate dođe šest reprezentacija na večeru, pa sad vi recite je li to dosta hrane. U Herningu je bilo odlično, tamo su bili Danci. Ali ovo sigurno nije bilo na razini kao i u Hrvatskoj. Mislim da je i Karabatić isto to rekao. Neke istina boli, ali nismo imali najbolje uvjete.''

Igor Vori ostaje u reprezentaciji.

''Zdrav sam, dobro se osjećam i dok god ću moći bit ću s ovim dečkima, jer to je privilegija.''

''Dojmovi se još sliježu od petka kad smo imali Dansku na konopcima. Ova utakmica je samo posljedica polufinala. Vidjelo se da se nismo oporavili od toga. Čestitam momcima svejedno. Mi se ne bi izblamirali u ova dva finala, u Španjolskoj su bili bolji, ali Danci nisu bili pravi na EP-u'', rekao je Mirko Alilović.

''Žao mi je što nismo donijeli medalju, ali mi je više žao što nismo ušli u finale. Imali smo priliku da pobijedimo domaćina pred 15 tisuća ljudi. Ne možemo pobjeći od činjenice da nismo imali dobro suđenje. Pričao sam s francuskim igračima i svi su rekli da je bila krađa'', neutješan je Damir Bičanić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider