Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Čeka Beaver Creek

Vonn ipak propušta veleslalom u Soeldenu

Lindsey Vonn, sjajna 28-godišnja američka skijašica, ipak se neće vratiti skijanju tijekom vikenda kada kreće nova sezona Svjetskog kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ipak neću voziti veleslalom u Soeldenu. Koljeno je dobro, ali i dalje sam u punom treningu i nisam u optimalnoj formi", rekla je Vonn i dodala:

"Povratak planiram kada se Svjetski kup preseli u Sjedinjene Države, točnije, prve će mi utrke biti u Beaver Creeku", rekla je skijašica koja je čak četiri puta osvajala veliki Kristalni globus.

Podsjećamo kako je Vonn teško nastradala početkom veljače ove godine, pri teškom padu u Schladmingu na Svjetskom prvenstvu. Vonn je prilikom pada u utrci super G-a zadobila puknuće prednjeg i medijalnog križnog ligamenta u koljenu, te prijelom kosti u predjelu potkoljenice.

Operirana je 10. veljače, a premda su prve prognoze govorile o devet mjeseci stanke, sjajna se skijašica vratila na snijeg znatno ranije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider