Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dijamantna liga

Vlašić sa 198 na trećem mjestu, Šimić šesta

Hrvatska visašica Blanka Vlašić je uz preskočenih 198 centimetara osvojila treće mjesto na mitingu Dijamantne lige u Monte Carlu. Druga Hrvatica Ana Šimić je zauzela šesto mjesto...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobijedila je Amerikanka Brigetta Barrett koja je jedina u petak letjela preko dva metra. Iz prve je Barrett preskočila 201 centimetar, a potom je letvicu podigla na 206 što je tri puta rušila. Inače, podsjetimo da Amerikanka s preskočenih 204 centimetra drži najbolji rezultat godine u ovoj disciplini.

Ruskinja Ana Čičerova je bila druga s istim rezultatom kao i Blanka (198), samo što je Čičerova sve preskočene visine obavljala u prvom pokušaju. Vlašić je, pak, nakon sigurnih izvedbi na 185, 192 i 195 prvi put rušila na 198 centimetra.

Ana Šimić je, pak, bila sigurna do visine od 192. Tu je visinu preskočila u drugom pokušaju, a potom je u sva tri navrata bacala letvicu na 195 centimetra. (TS) 

Dijamantna liga, Monte Carlo (vis):

1. Brigetta Barrett (SAD) 201cm

2. Ana Čičerova (Rus) 198cm

3. Blanka Vlašić (Hrv) 198cm

...

6. Ana Šimić (Hrv) 192cm

...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider