Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
sponzorirani članak

VIPNET - PONOSNI SPONZOR TRČANJA

Postanite i vi dio trkačke zajednice u Hrvatskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cestovna trkačka natjecanja sve su češća u Hrvatskoj te u njima sudjeluje sve veći broj građana. Osim što pozitivno utječe na mentalno i fizičko zdravlje pojedinca, rekreativno trčanje privlači sve generacije građana, a među njima i sve veći broj turista koji kroz sudjelovanje u cestovnim trkačkim utrkama imaju priliku posjetiti brojne lokacije diljem Hrvatske.

Vipnetova trkačka priča počela je prošle godine kada je Vipnet najavio sponzorstvo globalne utrke Wings for Life koja će se u 8. svibnja ove godine održati u Zadru te tako postao član velike zajednice koja ujedinjava cijeli svijet u trčanju. Uslijedilo je potpisivanje partnerstva s iznimno popularnim utrkama CroRun, Ferivi, Homo si teć, Istrian Wine Run i brojnim drugim utrkama po cijeloj Hrvatskoj, koje su sjajna rekreacija ali i prilika za druženje s prijateljima i obitelji.

Vipnet je do danas postao ponosni partner i sponzor ukupno 13 najpoznatijih utrka po cijeloj Hrvatskoj, na kojima će do kraja godine nastupiti preko 29.000 natjecatelja, koji će pretrčati više od 300 kilometara staza kroz brojne hrvatske gradove i mjesta, nacionalne parkove, parkove prirode, kroz i pored četiri Unescova spomenika i Europsku prijestolnicu kulture čime se promovira ne samo trčanje i sport već i turistička i druga ponuda Hrvatske.

Velik broj Vipnetovih zaposlenika priprema se za sudjelovanje u nadolazećoj jedinstvenoj utrci Wings for Life World Run koja svuda u svijetu započinje u istom trenutku, dok će dio njih sudjelovati kao volonteri na utrkama u sklopu interne inicijative društveno odgovornog poslovanja 'Čini pravu stvar'.

Cilj je da Vipnet kao sponzor zdrave rekreacije, uz samo trčanje, rekreaciju i zdrav život, doprinese sve većoj sportskoj i turističkoj ponudi Hrvatske. Stoga u ovoj inicijativi mogu sudjelovati svi građani tijekom cijele godine.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider