Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
dojmljivo

VIDEO Zvijezde Liverpoola iz prve ruke osjetili moć novozelandske hake!

Ragbijaši Novog Zelanda nedavno su se okitili novim svjetskim zlatom nakon što su u finalu s 34:17 bili bolji od Australije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Finale je 31. listopada igrano u Londonu, a ni dva tjedna kasnije ragbijaši Novog Zelanda i dalje su u Engleskoj. Točnije u Liverpoolu gdje treniraju za treći i posljednji ogled protiv Engleske. Novozelanđani su bili veliki hit liverpoolovog trening centra Melwooda, koji im je nogometni velikan ustupio za treniranje.

Nakon što su odradili trening, ragbijaši Novog Zelanda 'počastili' su domaće nogometaše izvedbom tradicionalne hake. Ples kojim započinju svaki svoj ogled oduševio je igrače i stručno osoblje Liverpoola. Posebno impresioniran bio je ozlijeđeni Mamadou Sakho koji je sve snimio mobitelom.

Menadžer Liverpoola Jürgen Klopp, koji je upoznao izbornika Novog Zelanda i jedno vrijeme proveo razgovarajući s njime, može se samo nadati da će taj 'ratnički' duh prijeći malo i na njegove igrače koji su u posljednjoj utakmici prije reprezentativne stanke izgubili prvu utakmicu otkako ih je preuzeo Nijemac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider